fredag 22 augusti 2008

Lite off idag!

Börjar med rivstart, flänger med hästar och hovar, börjar bli lite irriterad. Räserfart på jobbet, vill få klart så allt är förberett för nästa vecka. Socialiserar med god vän på lunchen, den blev visst alldeles för lång den lunchen. Det var det ändå värt, skönt att få både prata av sig och lyssna en stund. Hoppas vännen tycker sammalikadant!

Inte mycket gjort på eftermiddagen. Långprat med kollega om livet och det där och sedan ett lika långt nästan med Söt-Eva igen, vad vore livet utan dem?

Hästa lite i kvällinga, bokat dejt med stallbästisarna, vi ska på trevligheter i morgon, ser fram emot det! Sedan långpromenad med Eva, skönt!

Faktiskt lite piggare nu. Har ingen lust att sätta mig i tevesoffan, rotar nog i boktravarna på sängbordet i stället. Ska läsa ut och reflektera över Pinocchio-effekten, den är så rolig!

Men först ska jag skaffa konto på min nya högskola, i Kalmar (av alla ställen...), distansstudier på kvartsfart. Det ska bli kul, jag har saknat att plugga. Drömmen är att få ett år vid Göteborgs universitet, man lever ju bara en gång och kanske jag skulle ha råd att göra det. För min skull och för att det är roligt!? Fundera skadar ju inte!

Inga kommentarer: